SvenskaEnglish
Tuotanto

Raisiossa sijaitsevilla tuotantolaitoksillamme valmistamme räätälöityjä ratkaisuja mitä vaativimpiin sisä- ja ulkokohteisiin, millintarkasti. Mikään hanke ei ole meille liian helppo tai haastava, suuri tai pieni.

Sahakadulla sijaitsevassa reilun 3000 neliön tuotantolaitoksessa työskentelee vakituisesti 40 osaavaa ammattilaista. Alkuvuonna 2016 toimintansa aloittanut Kallastenmutkan uusi tehdas mahdollistaa toiminnan kasvamisen ja lisätyöllistämisen myös jatkossa.

Tuotannossa käytämme ainoastaan tarkoin valikoituja ja ensiluokkaisia raaka-aineita. Puumateriaalin lisäksi toimitamme corian-, alumiini-, lasi-, kivi-, teräs- ja verhoiluratkaisuja. Kattavan yhteistyöverkoston avulla voimme tarjota myös pääraaka-aineistamme poikkeavia toteutuksia osana kokonaisuutta.

Monipuolinen tuotantomme, tarkka laadunvalvonta sekä pitkälle kehitetyt tuotanto- ja asennusmenetelmät tekevät meistä osaavan ja luotettavan yhteistyökumppanin. Lopputuotteiden näyttävyys, korkealaatuisuus ja pitkäikäisyys ovat tuotantomme jokaista päätöstä ohjaavia tekijöitä.

Yritys Tuotteet Tuotanto Yhteystiedot