PAATTIMAAKARIT

Tuotamme yli 30-vuoden kokemuksella kestäviä sekä näyttäviä sisustus- ja pintamateriaaliratkaisuja – suunnittelusta asennukseen. Asiakaskuntamme koostuu arkkitehdeista, rakennusliikkeistä, laivanvarustamoista, telakkayhtiöistä, julkishallinnosta sekä yksityisasiakkaista. Moderneissa tuotantolaitoksissamme muotoutuu puun ohessa myös muut laadukkaat materiaalit. Toiminnassamme yhdistyvät asiakaslähtöisyys, innovatiivisuus, tinkimätön laatu sekä suomalainen ammattitaito. Vihreät arvot ovat luonnollisesti huomioitu yrityksemme toiminnassa.

Kädenjälkemme näkyy lukuisissa mittavissa merikohteissa ympäri maailman. Olemme valmistaneet ja asentaneet mitä näyttävämpiä kiinto- ja irtokalusteita sekä pintamateriaaliratkaisuja maailman hienoimpien risteilijöiden sisä- ja ulkotiloihin. Sviitti-, myymälä- ja ravintolakalustuksien lisäksi olemme erikoistuneet mm. tiikkikansien, -kaiteiden, -ovien sekä erilaisten puu- ja Corian-tasojen tuotantoon sekä asennukseen. Alla muutamia yhtiöitä, joiden merikohteissa olemme olleet mukana.

Pitkä kokemuksemme vaativien merikohteiden parissa on luonut vahvan ja monipuolisen pohjan osaamisellemme. Olemme olleet sisustus- ja pintamateriaaliratkaisujen toimittajana mm. kylpylöiden, hotellien, ravintoloiden, sairaaloiden, huvi- ja teemapuistojen, myymälöiden, kauppakeskuksien, toimisto- ja liiketilojen sekä yksityiskotien rakennus- ja sisustusprojekteissa.

Tuotanto

Raisiossa sijaitsevilla tuotantolaitoksillamme valmistamme räätälöityjä ratkaisuja mitä vaativimpiin sisä- ja ulkokohteisiin, millintarkasti. Sahakadun sekä Kallastenmutkan tuotantolaitoksissa työskentelee vakituisesti 50 osaavaa ammattilaista.

Tuotannossa käytämme ainoastaan tarkoin valikoituja ja ensiluokkaisia raaka-aineita. Puumateriaalien ohella toimitamme Corian-, alumiini-, lasi-, kivi- sekä teräs- ratkaisuja. Naantalissa sijaitseva tytäryhtiömme Tikkimaakarit Oy on täyden palvelun verhoomo joka on erikoistunut kaikkiin pehmeisiin sisustus- sekä verhoilutöihin. Kattavan yhteistyöverkoston avulla tarjoamme myös kokonaisvaltaisia rakennus- ja sisustusratkaisuja suunnittelusta asennukseen.

Monipuolinen tuotantomme, tarkka laadunvalvonta sekä pitkälle kehitetyt tuotanto- ja asennusmenetelmät tekevät meistä osaavan ja luotettavan yhteistyökumppanin. Lopputuotteiden näyttävyys, korkealaatuisuus ja pitkäikäisyys ovat tuotantomme jokaista päätöstä ohjaavia tekijöitä.

0
Perustettu
0M2
Tuotantotilat
0HLÖ
Henkilökunta

TUOTTEET

Puu

Puu on ikiaikainen, näyttävä ja uusiutuvana luonnonvarana myös ekologinen rakennusmateriaali. Puu on lujaa, kevyttä ja suhteessa painoonsa lujempaa kuin muut rakennusmateriaalit. Oikein käytettynä ja tuotettuna puu on erinomainen raaka-aine kaikkeen rakentamiseen, niin maalla kuin merellä.

Valmistamme puusta ja levymateriaaleista näyttäviä sisustuselementtejä, kiintokalusteita, irtokalusteita, erikoiskalusteita, verhoiluja, parketteja, terassilankkuja, laivankansia, ovia, kaiteita, aitoja ja periaatteessa ihan mitä tahansa mitä puusta vaan on mahdollista tehdä.

Ammattitaitoiset puuseppämme käyttävät ensiluokkaista ja vihreät arvot täyttävää puuta. Puulajivalintoihin vaikuttavat käyttökohde sekä asiakkaan vaatimukset. Suosimme kotimaisuutta, mutta teemme lopputuotteita myös erikoislajeista. Esimerkiksi risteilijöiden tiikkikansia asennamme yli 25 000 neliömetrin kokemuksella. Olemme yksi maailman suurimmista tiikkikansien tekijöistä.

Kestävän kehityksen periaatteet täyttävää jalopuuta on vaikea löytää, minkä vuoksi olemme etsineet sille korvaavaa tuotetta jo pitkään. Etsinnän tuloksena päädyimme yhteistyöhön Waurumin kanssa. Waurum täyttää vaativimmatkin kriteerit, se soveltuu sisä- ja ulkotiloihin, on edustavan näköinen ja monilta ominaisuuksiltaan tutkitusti jopa jalopuita parempi vaihtoehto. Waurum on täyttä puuta eikä siihen ole lisätty mitään kemikaaleja, myrkkyjä tai mitään muutakaan puuhun kuulumatonta. Paattimaakareilla on yksinoikeus Waurumin myyntiin ja tuotantoon Suomessa.

Lisätietoja www.waurum.com

Corian

Corianissa yhdistyy luonnonmineraalin lujuus, akryylin erinomaiset ominaisuudet sekä lähes rajattomat muotoilumahdollisuudet – saumattomasti. Sopivan värin tai kuvion voit valita valtavasta valikoimasta. Materiaali on kestävää, hylkii likaa ja kosteutta eikä se haalistu tai värjäänny. Corian on myrkytön, helppohoitoinen, hygieeninen ja edustava valinta. Olemme DuPontin auktorisoima Corian-tuotteiden valmistaja.

Palamattomat seinäpinnotteet

Alumiinikennorakenteiset seinäpaneelit ovat erinomainen ratkaisu tiloihin, joissa ei voida käyttää palavia materiaaleja, mutta joihin kuitenkin halutaan näyttäviä seinäverhoiluratkaisuja. Keveytensä ansiosta ne soveltuvat hyvin myös kohteisiin, joissa paino aiheuttaa rajoituksia, kuten risteilijöihin, jahteihin ja hisseihin. Pinnoitus voidaan toteuttaa laminaatilla, viilulla tai maalilla. Toimitamme seinäpaneeleihin myös tarvittavat liitos- ja kiinnitysjärjestelmät. Paloturvallisuusvaatimusten osalta alumiinikennorakenteisilla seinäpaneeleillamme sekä pinnoitusmenetelmillämme on Kansainvälisen merenkulkujärjestön myöntämä IMO-sertifikaatti.

Muut materiaalit

Edellä mainittujen lisäksi toimitamme ja asennamme myös erilaisiin käyttötarkoituksiin, kohteisiin sekä olosuhteisiin soveltuvia lattia- ja kattopinnoitteita, alumiini- ja teräsrakenteita, lasitusratkaisuja, kivitasoja sekä pehmustettuja kalusteita ja verhoiluja. Mikäli jokin materiaali jäi mainitsematta, niin todennäköisesti omasta tai maailmanlaajuisen yhteistyöverkostomme toimesta sekin järjestyy.

Pehmeät sisustustuotteet

Paattimaakarit Oy:n tytäryhtiö Tikkimaakarit Oy on pehmeiden kalusteiden ja sisutustuotteiden valmistaja sekä täyden palvelun verhoomo ja ompelimo. Moderneilla tuotantolaiteilla luonnistuvat myös haastavien kankaiden, pehmusteiden ja patjamateriaalien laserleikkuut. Tikkimaakareiden palvelut tuovat luonnollisen lisän oman tuotantomme laajaan tarjontaan sekä joustavaan ja nopeaan palveluun.

Lisätietoa www.tikkimaakarit.fi

Täyden palvelun toimintaa

Olemme vuosien mittaan toimittaneet asiakkaillemme maailmanlaajuisesti monipuolisia projektikokonaisuuksia. Projektijohtomme yhdessä suunnitteluosastomme kanssa huolehtii siitä, että tuote- ja palvelukokonaisuudet vastaavat kaikissa tilanteissa asiakkaan tilausta sekä korkeita laatukriteereitämme – suunnittelusta asennukseen. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme toiminnastamme lisää.

Pintaan ja pintaa syvemmälle

Yhteystiedot

Osoite

Paattimaakarit Oy
Sahakatu 2
21200 Raisio / Finland

Keskus
Tel. +358 20 7559 840

Paperilaskut: Verkkolaskutusosoite:
Paattimaakarit Oy / Ostolaskut OVT-tunnus: 003706623110
Sahakatu 2, 21200 Raisio Välittäjätunnus: 003726044706

Laskuissa mainittava Paattimaakareiden ostotilausnumero sekä ostajan nimi. Laskutusta koskevat yhteydenotot: reskontra@paattimaakarit.fi

Henkilökunta

Toimitusjohtaja
Sami Nurmela
(yritysasiakasmyynti)
+358 50 3891 896
sami.nurmela@paattimaakarit.fi

Myyntijohtaja
Esa Nurmi
(yritysasiakasmyynti)
+358 50 3891 893
esa.nurmi@paattimaakarit.fi

Ostot ja puutavaramyynti
Sami Ojala
+358 40 1629 923
sami.ojala@paattimaakarit.fi

Talouspäällikkö
Mika Lindström
+358 40 7283 580
mika.lindstrom@paattimaakarit.fi

Projektijohtaja
Marko Ylinen
+358 50 5013 510
marko.ylinen@paattimaakarit.fi

Tuotantopäällikkö
Tero Sinisalo
+358 400 420 367
tero.sinisalo@paattimaakarit.fi

Työnjohtaja
Jaakko Laurila
+358 40 5868 033
jaakko.laurila@paattimaakarit.fi

Työnjohtaja
Jonne Ulkuniemi
+358 40 7794 532
jonne.ulkuniemi@paattimaakarit.fi

Suunnittelupäällikkö, laivat
Anne-Mari Fager
+358 40 1633 595
anne-mari.fager@paattimaakarit.fi

Suunnittelupäällikkö
Jarkko Oja
+358 50 5452 888
jarkko.oja@paattimaakarit.fi

Suunnittelija
Markus Heikkilä
+358 400 414 283
markus.heikkila@paattimaakarit.fi

Suunnittelija
Riina Siirasti
+358 40 5054 205
riina.siirasti@paattimaakarit.fi

+ Sinä?

Haemme jatkuvasti lisää ammattilaisia miehistöömme!