PAATTIMAAKARIT

Tuotamme yli 30-vuoden kokemuksella kestäviä sekä näyttäviä sisustus- ja pintamateriaaliratkaisuja – suunnittelusta asennukseen. Asiakaskuntamme koostuu arkkitehdeista, rakennusliikkeistä, laivanvarustamoista, telakkayhtiöistä, julkishallinnosta sekä yksityisasiakkaista. Moderneissa tuotantolaitoksissamme muotoutuu puun ohessa myös muut laadukkaat materiaalit. Toiminnassamme yhdistyvät asiakaslähtöisyys, innovatiivisuus, tinkimätön laatu sekä suomalainen ammattitaito. Vihreät arvot ovat luonnollisesti huomioitu yrityksemme toiminnassa.

Kädenjälkemme näkyy lukuisissa mittavissa merikohteissa ympäri maailman. Olemme valmistaneet ja asentaneet mitä näyttävämpiä kiinto- ja irtokalusteita sekä pintamateriaaliratkaisuja maailman hienoimpien risteilijöiden sisä- ja ulkotiloihin. Sviitti-, myymälä- ja ravintolakalustuksien lisäksi olemme erikoistuneet mm. tiikkikansien, -kaiteiden, -ovien sekä erilaisten puu- ja Corian-tasojen tuotantoon sekä asennukseen. Alla muutamia yhtiöitä, joiden merikohteissa olemme olleet mukana.

Pitkä kokemuksemme vaativien merikohteiden parissa on luonut vahvan ja monipuolisen pohjan osaamisellemme. Olemme olleet sisustus- ja pintamateriaaliratkaisujen toimittajana mm. kylpylöiden, hotellien, ravintoloiden, sairaaloiden, huvi- ja teemapuistojen, myymälöiden, kauppakeskuksien, toimisto- ja liiketilojen sekä yksityiskotien rakennus- ja sisustusprojekteissa.

Lisää referenssejä

Tuotanto

Raisiossa sijaitsevilla tuotantolaitoksillamme valmistamme räätälöityjä ratkaisuja mitä vaativimpiin sisä- ja ulkokohteisiin, millintarkasti. Sahakadun sekä Kallastenmutkan tuotantolaitoksissa työskentelee vakituisesti 50 osaavaa ammattilaista.

Tuotannossa käytämme ainoastaan tarkoin valikoituja ja ensiluokkaisia raaka-aineita. Puumateriaalien ohella toimitamme Corian-, alumiini-, lasi-, kivi- sekä teräs- ratkaisuja. Naantalissa sijaitseva tytäryhtiömme Tikkimaakarit Oy on täyden palvelun verhoomo joka on erikoistunut kaikkiin pehmeisiin sisustus- sekä verhoilutöihin. Kattavan yhteistyöverkoston avulla tarjoamme myös kokonaisvaltaisia rakennus- ja sisustusratkaisuja suunnittelusta asennukseen.

Monipuolinen tuotantomme, tarkka laadunvalvonta sekä pitkälle kehitetyt tuotanto- ja asennusmenetelmät tekevät meistä osaavan ja luotettavan yhteistyökumppanin. Lopputuotteiden näyttävyys, korkealaatuisuus ja pitkäikäisyys ovat tuotantomme jokaista päätöstä ohjaavia tekijöitä.

0
Perustettu
0M2
Tuotantotilat
0HLÖ
Henkilökunta

TUOTTEET

Puu

Puu on ikiaikainen, näyttävä ja uusiutuvana luonnonvarana myös ekologinen rakennusmateriaali. Puu on lujaa, kevyttä ja suhteessa painoonsa lujempaa kuin muut rakennusmateriaalit. Oikein käytettynä ja tuotettuna puu on erinomainen raaka-aine kaikkeen rakentamiseen, niin maalla kuin merellä.

Valmistamme puusta ja levymateriaaleista näyttäviä sisustuselementtejä, kiintokalusteita, irtokalusteita, erikoiskalusteita, verhoiluja, parketteja, terassilankkuja, laivankansia, ovia, kaiteita, aitoja ja periaatteessa ihan mitä tahansa mitä puusta vaan on mahdollista tehdä.

Ammattitaitoiset puuseppämme käyttävät ensiluokkaista ja vihreät arvot täyttävää puuta. Puulajivalintoihin vaikuttavat käyttökohde sekä asiakkaan vaatimukset. Suosimme kotimaisuutta, mutta teemme lopputuotteita myös erikoislajeista. Esimerkiksi risteilijöiden tiikkikansia asennamme yli 25 000 neliömetrin kokemuksella. Olemme yksi maailman suurimmista tiikkikansien tekijöistä.

Kestävän kehityksen periaatteet täyttävää jalopuuta on vaikea löytää, minkä vuoksi olemme etsineet sille korvaavaa tuotetta jo pitkään. Etsinnän tuloksena päädyimme yhteistyöhön Waurumin kanssa. Waurum täyttää vaativimmatkin kriteerit, se soveltuu sisä- ja ulkotiloihin, on edustavan näköinen ja monilta ominaisuuksiltaan tutkitusti jopa jalopuita parempi vaihtoehto. Waurum on täyttä puuta eikä siihen ole lisätty mitään kemikaaleja, myrkkyjä tai mitään muutakaan puuhun kuulumatonta. Paattimaakareilla on yksinoikeus Waurumin myyntiin ja tuotantoon Suomessa.

Lisätietoja www.waurum.com

Corian

Corianissa yhdistyy luonnonmineraalin lujuus, akryylin erinomaiset ominaisuudet sekä lähes rajattomat muotoilumahdollisuudet – saumattomasti. Sopivan värin tai kuvion voit valita valtavasta valikoimasta. Materiaali on kestävää, hylkii likaa ja kosteutta eikä se haalistu tai värjäänny. Corian on myrkytön, helppohoitoinen, hygieeninen ja edustava valinta. Olemme DuPontin auktorisoima Corian-tuotteiden valmistaja.

Palamattomat seinäpinnotteet

Alumiinikennorakenteiset seinäpaneelit ovat erinomainen ratkaisu tiloihin, joissa ei voida käyttää palavia materiaaleja, mutta joihin kuitenkin halutaan näyttäviä seinäverhoiluratkaisuja. Keveytensä ansiosta ne soveltuvat hyvin myös kohteisiin, joissa paino aiheuttaa rajoituksia, kuten risteilijöihin, jahteihin ja hisseihin. Pinnoitus voidaan toteuttaa laminaatilla, viilulla tai maalilla. Toimitamme seinäpaneeleihin myös tarvittavat liitos- ja kiinnitysjärjestelmät. Paloturvallisuusvaatimusten osalta alumiinikennorakenteisilla seinäpaneeleillamme sekä pinnoitusmenetelmillämme on Kansainvälisen merenkulkujärjestön myöntämä IMO-sertifikaatti.

Muut materiaalit

Edellä mainittujen lisäksi toimitamme ja asennamme myös erilaisiin käyttötarkoituksiin, kohteisiin sekä olosuhteisiin soveltuvia lattia- ja kattopinnoitteita, alumiini- ja teräsrakenteita, lasitusratkaisuja, kivitasoja sekä pehmustettuja kalusteita ja verhoiluja. Mikäli jokin materiaali jäi mainitsematta, niin todennäköisesti omasta tai maailmanlaajuisen yhteistyöverkostomme toimesta sekin järjestyy.

Pehmeät sisustustuotteet

Paattimaakarit Oy:n tytäryhtiö Tikkimaakarit Oy on pehmeiden kalusteiden ja sisutustuotteiden valmistaja sekä täyden palvelun verhoomo ja ompelimo. Moderneilla tuotantolaiteilla luonnistuvat myös haastavien kankaiden, pehmusteiden ja patjamateriaalien laserleikkuut. Tikkimaakareiden palvelut tuovat luonnollisen lisän oman tuotantomme laajaan tarjontaan sekä joustavaan ja nopeaan palveluun.

Lisätietoa www.tikkimaakarit.fi

Täyden palvelun toimintaa

Olemme vuosien mittaan toimittaneet asiakkaillemme maailmanlaajuisesti monipuolisia projektikokonaisuuksia. Projektijohtomme yhdessä suunnitteluosastomme kanssa huolehtii siitä, että tuote- ja palvelukokonaisuudet vastaavat kaikissa tilanteissa asiakkaan tilausta sekä korkeita laatukriteereitämme – suunnittelusta asennukseen. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme toiminnastamme lisää.

Pintaan ja pintaa syvemmälle

Yhteystiedot

Osoite

Paattimaakarit Oy
Sahakatu 2
21200 Raisio / Finland

Keskus
Tel. +358 20 7559 840

Paperilaskut: Verkkolaskutusosoite:
Paattimaakarit Oy / Ostolaskut OVT-tunnus: 003706623110
Sahakatu 2, 21200 Raisio Välittäjätunnus: 003726044706

Laskuissa mainittava Paattimaakareiden ostotilausnumero sekä ostajan nimi. Laskutusta koskevat yhteydenotot: reskontra@paattimaakarit.fi

Ota yhteyttä

  Henkilökunta

  Toimitusjohtaja
  Sami Nurmela
  (yritysasiakasmyynti)
  +358 50 3891 896
  sami.nurmela@paattimaakarit.fi

  Myyntijohtaja
  Esa Nurmi
  (yritysasiakasmyynti)
  +358 50 3891 893
  esa.nurmi@paattimaakarit.fi

  Ostot ja puutavaramyynti
  Sami Ojala
  +358 40 1629 923
  sami.ojala@paattimaakarit.fi

  Talouspäällikkö
  Soile Kaunisto
  (osto- ja myyntireskontra, kalustemyynti)
  +358 40 0166 511
  soile.kaunisto@paattimaakarit.fi

  Kehityspäällikkö
  Mika Lindström
  +358 40 7283 580
  mika.lindstrom@paattimaakarit.fi

  Projektijohtaja
  Marko Ylinen
  +358 50 5013 510
  marko.ylinen@paattimaakarit.fi

  Projektipäällikkö
  Tero Sinisalo
  +358 400 420 367
  tero.sinisalo@paattimaakarit.fi

  Projektipäällikkö
  Riku Vuorinen
  +358 40 1633 858
  riku.vuorinen@paattimaakarit.fi

  Työnjohtaja
  Klaus Kanervala
  +358 40 4118 864
  klaus.kanervala@paattimaakarit.fi

  Työnjohtaja
  Jaakko Laurila
  +358 40 5868 033
  jaakko.laurila@paattimaakarit.fi

  Logistiikka
  Jyrki Karuaho
  +358 40 8200 977
  jyrki.karuaho@paattimaakarit.fi

   

  Suunnittelupäällikkö, laivat
  Anne-Mari Fager
  +358 40 1633 595
  anne-mari.fager@paattimaakarit.fi

  Suunnittelupäällikkö
  Jarkko Oja
  +358 50 5452 888
  jarkko.oja@paattimaakarit.fi

  Suunnittelija
  Markus Heikkilä
  +358 400 414 283
  markus.heikkila@paattimaakarit.fi

  Suunnittelija
  Riina Siirasti
  +358 40 5054 205
  riina.siirasti@paattimaakarit.fi

  Suunnittelija
  Pia Puisto
  +358 50 4142 046
  pia.puisto@paattimaakarit.fi

  Suunnittelija
  Jonne Ulkuniemi
  +358 40 7794 532
  jonne.ulkuniemi@paattimaakarit.fi

  + Sinä?

  Haemme jatkuvasti lisää ammattilaisia miehistöömme!